Allt från renovering till nyproduktion

Våra tjänster

Till oss kan du vända dig när du är i behov av en nyproduktion eller renovering. Vi har en mångårig erfarenhet inom branschen och kan utföra det mesta inom bygg. Arbetets omfattning spelar ingen roll, vi garanterar ett kvalitetsarbete oavsett.

Vi är en byggfirma som tror att ett gott bemötande i kombination med utmärkt resultat ger oss en nöjd kund. Vårat arbete är vår passion och det är känsla av att förverkliga människors visioner som driver oss framåt. När du anlitar oss för en nyproduktion eller renovering, så går vi först igenom dina önskemål samt krav. Sedan utför vi arbetet därefter.

Renovering

Vi kan erbjuda kvalitativa renoveringsarbeten för hela huset, både kök och badrum. Som företag är vi alltid tidseffektiva utan att det påverkar resultatet.

Tillbyggnad & ombyggnationer

Hos oss kan du även få hjälp med tillbyggnationer eller ombyggnationer. Vi ser till att ditt hus byggs om så att du får en ny planlösning och kan ta vara på alla utrymmen.

Nyproduktion

Drömmer du om ett helt nytt hus, en altan eller varför inte ett garage åt bilen. Vi är experter på nyproduktion och kan göra din dröm till verklighet. Vid en nyproduktion är vi med dig under hela arbetsprocessen, vi lämnar ingenting ogjort.

Vi är byggfirman för dig i Söderhamn, Timrå och övriga Hälsingland. Hör av dig med dina idéer till oss redan idag, så tar vi fram en offert på arbetet. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. Mer om våra tjänster kan du läsa här.

Vill ni veta mer?